CONNECTING PEOPLE TO BUSINESS


Voor Professionals


Plezier hebben in je werk en betekenisvol kunnen zijn.

Bij Genrise geloven we dat plezier hebben in je werk en betekenisvol zijn van ultiem belang is voor groei en succes. Genrise vertegenwoordigd toonaangevende opdrachtgevers waar waardering en werkgeluk hoog in het vaandel staan. Tijdens een persoonlijke kennismaking kijken we met een kritische blik naar jouw ambitie en drijfveren. Met deze informatie gaan we aan de slag om de opdrachtgever te vinden die naadloos aansluit bij jouw wensen. Waarom? Omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om iets te doen waar je energie van krijgt en wat het beste in jou naar bovenhaalt!

 

01

Persoonlijke kennismaking


 

02

Ontdekken van mogelijkheden


 

03

Op gesprek bij de opdrachtgever


 

04

Starten bij je nieuwe baan!

Tijdens een persoonlijke kennismaking kijken we met een kritische blik naar jouw ambitie en drijfveren. Met deze informatie gaan we aan de slag om de opdrachtgever te vinden die naadloos aansluit bij jouw wensen. Waarom? Omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om iets te doen waar je energie van krijgt en wat het beste in jou naar bovenhaalt!


Tijdens onze kennismaking hebben wij jouw persoonlijke behoefte in kaart gebracht en hiermee gaan we aan de slag om de opdrachtgever te vinden die hier naadloos op aansluit. Dit is een transparant proces waarin we de functies bij opdrachtgevers met je door zullen nemen. Wij adviseren en ondersteunen jou in dit proces maar uiteindelijk kies jij zelf waar jij op gesprek wil en uiteindelijk of je ergens wil starten!


Wanneer wij een uitnodiging hebben ontvangen voor een kennismaking bij één of (meer) van onze opdrachtgevers stellen we jou op de hoogte. Gezamenlijk nemen we de functie en de opdrachtgever nog eens goed door, zodat je goed voorbereid op gesprek gaat en weet wat je kan verwachten.


Heb jij na de gesprekken een goed gevoel overgehouden en is de opdrachtgever ook enthousiast over jou? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Naast dat de functie en opdrachtgever goed moeten passen bij jouw persoonlijke behoefte, zijn de arbeidsvoorwaarden natuurlijk ook belangrijk. Ook hierin zullen wij kritisch kijken naar een voorstel en je hierin adviseren en ondersteunen.